Започваме тази кампания с водосвет, не само, за да отправим

...
 Започваме тази кампания с водосвет, не само, за да отправим
Коментари Харесай

Деница Сачева: Политиката не е власт, а човеколюбие и трябва да решава реалните проблеми на хората

 2в1_1

 

" Започваме тази акция с водосвет, освен, с цел да отправим молитва, а с цел да напомним, че политиката не е власт, а е на първо място - великодушие. Трябва да върнем политиката там, където е нейното място. Политиката би трябвало да взема решение действителните проблеми на действителните хора. Това би трябвало да създадем на 9 юни ". Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева на откриването с водосвет за здраве и благоденствие в деня, когато почитаме Светите братя Кирил и Методий, и на знаково място – Двореца в Балчик. 

 

" Предстои ни една тежка борба, тъй като България би трябвало да откри, най-сетне, достойното си място в европейското семейство. Трябва още веднъж да водим тежки борби, като тази за сухопътния Шенген. Тук желая да благодаря на жителите на Добрич и региона, тъй като те имаха доста ясна позиция, която ни даде огромна поддръжка да се борим за Шенген. Трябва да имаме мощно държавно управление, с цел да можем да имаме и постоянна позиция на Съвета на Европейския съюз, тъй че България да реализира всички свои стратегически цели и благоденствието на българския народ да бъде обезпечено ", сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Емил Радев.

 

 

" Влизам в тази акция, зареден с оптимизъм. Очаквам да възродя разговора сред жителите и народните представители. Защото сигурност, непоклатимост и доверие се построяват единствено с връзка. Апатията, която се шири на всички места, може също да бъде победена по този метод. В моята работа, едно от най-важните неща, които ще въведа ще бъде отчетността за свършените дейности. Призовавам всички да гласоподават за една по-добра България на 9 юни ", сподели вторият в листата на ГЕРБ-СДС за Добрич Йордан Иванов. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР